ABONNEREN

INLOGGEN

ZOEK

03:54

Virgil van Dijk wint League Cup met Liverpool, Kepa de schlemiel bij Chelsea in bizarre penaltyserie

SAMENVATTINGVirgil van Dijk heeft met Liverpool de League Cup gewonnen. De ploeg van coach Jürgen Klopp won na 120 minuten zonder goals in een ongekende strafschoppenserie op Wembley met 11-10. Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga, die in minuut 119 was ingevallen voor uitblinker Edouard Mendy, was de enige speler die miste.

Sportredactie 27 feb. 2022 Laatste update: 27-02-22, 21:46

Liverpool begon de penaltyserie, waarin lange tijd niet werd gemist. James Milner, Marcos Alonso, Fabinho, Romelu Lukaku, Virgil van Dijk, Kai Havertz, Trent Alexander-Arnold, Reece James, Mohamed Salah, Jorginho, Diogo Jota, Antonio Rüdiger, Divock Origi, N’Golo Kanté, Andrew Robertson, Timo Werner, Harvey Elliott, Thiago Silva, Ibrahima Konaté en Trevoh Chalobah zorgden ervoor dat de eerste twintig strafschoppen allemaal tegen het net gingen, iets wat in de 120 minuten daarvoor niet geldig was gebeurd.